GEZE ActiveStop, het nieuwe comfort


Betreed een ruimte op een meer eenvoudige en comfortabele wijze dan voorheen: de GEZE ActiveStop deurdemping kan deuren gecontroleerd stoppen zodat deze geleidelijk en stil sluiten.

Daarmee zijn dichtslaande deuren, ingeklemde vingers en beschadigde wanden of meubels verleden tijd. Dankzij de compacte afmetingen is de ActiveStop eenvoudig in de deur in te bouwen en daardoor nauwelijks zichtbaar. Met de ActiveStop wordt functionaliteit, veiligheid en esthetiek perfect gecombineerd.

 

De ActiveStop is geschikt voor binnendeuren in woningen, op kinderdagverblijven, scholen maar ook in een zorginstelling, kantoor of praktijkomgeving.Foto: GEZE GmbH

 

3 functies voor sterk verbeterde controle en veiligheid:

Zacht sluiten Dankzij de actieve demping, sluit de deur langzaam en geruisloos. De GEZE ActiveStop reduceert niet alleen geluidsoverlast van dichtslaande deuren maar zorgt ook voor bescherming van deuren en de kozijnen. Daarnaast wordt ook het risico op letsel zoals bijvoorbeeld vingerinklemming geminimaliseerd.

Gecontroleerd stoppen Beschadigde wanden of meubels, die in de nabijheid of achter deuren staan, zijn niet alleen vaak een doorn in het oog maar ook onnodig. De GEZE ActiveStop remt de deur bij het openen en sluiten en geleid de deur in de gewenste openingshoek. De intelligente demping remt de deur op tijd zelfs wanneer de deur met een flinke snelheid wordt opengezwaaid.

Openhouden met gemak De GEZE ActiveStop houdt de deur open om te voorkomen dat deze dicht wordt geslagen door bijvoorbeeld tocht. De openhoudfunctie kan naar wens en individueel worden ingesteld waarbij gebruik wordt gemaakt van de instelbare openingshoek. Aparte deurstoppers voor muur- of vloermontage of andere toebehoren zijn hierbij overbodig, zelfs als er meerdere ramen open staan.

Foto: GEZE GmbH

De GEZE ActiveStop ...

...is overal inzetbaar Dankzij de compacte afmetingen past de GEZE ActiveStop in bijna iedere binnendeur tot een gewicht van 45 kg en een deurbreedte tot 1.100 mm, met minimale deurdikte van 38mm.

...is individueel aanpasbaar De openingshoek is instelbaar tussen de 60° en 140°. Daarnaast is ook de kracht instelbaar waarmee de sterkte van de GEZE ActiveStop kan worden ingesteld, gebaseerd op de wensen en situatie van de gebruiker.

...is betrouwbaar. GEZE ActiveStop is een duurzaam product "Made in Germany". Met functionaliteit, veiligheid en esthetisch design biedt de ActiveStop de hoogste kwaliteit, zonder compromis.

Fotos: GEZE GmbH

 

Voor meer informatie over de GEZE ActiveStop of andere GEZE producten of advies kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

GEZE Benelux B.V.

Telefoonnummer: +31 (0)40-2629080

Email adres: benelux.nlspamfilter@gezespamfilter.com

 

 

Bestanden:
NL_GEZE_ActiveStop.docx2.8 M