Slimdrive SC
Slimdrive SC

Gecertificeerde inbraakwerende halfronde schuifdeur Slimdrive SC-WK2

Gecertificeerde inbraakwerende halfronde automatische schuifdeur Slimdrive SC (WK 2) met aandrijfhoogte van slechts 7 cm !

GEZE heeft bij landhotel Alberts in Slenaken, haar eerste WK 2 gecertificeerde rondschuifdeur gemonteerd. Dit nieuwe inbraakwerende automatisch schuivend systeem is precies zo slank als de bestaande Slimdrive standaard varianten. Toch zijn ze nog robuuster. De inbraakbescherming is onopvallend en werkt geheel automatisch. Met een opbouwhoogte van slechts 7 cm zijn de ongeëvenaarde automatische halfronde Slimdrive SC / WK2 schuifdeursystemen geschapen voor glasfaçades met slanke profielen en voor de toepassing op vliesgevels.

Het automatische Slimdrive SC WK 2 schuifdeursysteem wordt uitgerust met extra vergrendelings-componenten voor extra weerstand om gewelddadige toegang te voorkomen. De versterkte metalen “antikiep” rollenwagen kan niet meer uit zijn ophanging worden gewrikt. De verschuifbeveiligingen aan de deurophanging voorkomen een gewelddadig wegduwen van de schuifdeur. Een extra mechanische bescherming in de bovenste deurschoen houdt het binnenkomen van buiten af tegen. Rollenwagens en deurophangingen kunnen niet meer gemanipuleerd worden. De versterkte bistabiele elektromechansiche meerpunts-stangvergrendeling is onzichtbaar in het profielsysteem geïntegreerd. Met hulp van twee potentiaalvrije kontakten kan de vergrendeling van de stangenvergrendeling tevens aangesloten worden aan een alarmsysteem of een gebouw-managementsysteem. De schuifdeuren worden door een plaatselijke vloergeleiding onzichtbaar van onderen geleid en zijn door extra ondersteunende hoeken tegen uittilpogingen van buiten beschermd.

Het Slimdrive SC WK2 design-schuifdeur-systeem is speciaal ontwikkeld voor entrees van gebouwen, waar verhoogde eisen gesteld worden aan inbraakpreventie en bescherming tegen vandalisme. Optisch zorgen de halfronde schuifdeuren van GEZE voor meer ruimte en licht. De lage aandrijfhoogte maakt grote doorgangshoogte mogelijk en straalt elegantie uit. Ronde automatische schuifdeuren zorgen in vergelijking met lineaire automatische schuifdeuren voor een 40 % grotere openingsbreedte. Op deze manier combineert GEZE veiligheid en design. De tweevleugelige systemen zijn leverbaar voor een radius vanaf 1000 mm en een doorgangsbreedte tot 3000 mm.