V.d. Valk Hotel, Verviers
GEZE Slimdrive SL schuifdeuren

Hotel Verviers voorzien van schuifdeur Slimdrive SL

Architectenbureau: A.D.M. Arquennes

Aan de rand van de Hoge Venen en 30 km van Luik ligt het Hotel Verviers lid van de Van Der Valk keten. Het hotel is gerealiseerd in wat 1891 werd gebouwd als het station van Verviers en wat later het douane-entrepot werd. De opvallende negentiende-eeuwse architectuur is in de buitengevel van het hotel herkenbaar. Het 4 sterren hotel, beschikt over 100 luxe kamers, waarvan een aantal in duplex formaat. Daarnaast heeft het hotel 10 multifunctionele zalen, geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, als ook voor feesten en grotere diners. Hotel Verviers is de derde Van der Valk Vestiging in het Belgische Wallonië.

Mevr. Simovic van Architectenbureau A.D.M. in Arquennes heeft een GEZE automatische schuifdeur Slimdrive SL voorgeschreven.Met een hoogte van slechts 7 cm verdwijnt de aandrijving gewoon in de gevel. In de plaats van de aandrijving krijgt u transparantie en consequent doorgevoerde soberheid.  Dubbele dwarsbalken of brede bovendorpels behoren tot het verleden. In plaats daarvan: frameloze deuren – geen concessies meer aan vormgeving.

De Slimdrive SL maakt ook een grotere hoogte van de doorgang mogelijk – net  als trouwens zijn even lage broertjes Slimdrive SL-FR voor vluchtwegen en Slimdrive SL-IGG voor nog meer transparantie. Al deze uitvoeringen zijn ook geschikt voor plaatsing in bestaande raam – en gevelprofielen.

De veiligheid en het comfort  van de Slimdrive SL zijn uitmuntend, de instellings-mogelijkheden legio en de werking is uiterst betrouwbaar. Dat betekent een nieuwe vrijheid voor elke mogelijke constructie. Slim van GEZE.