GEZE Slimdrive in het Krämaren Shopping Centre, Zweden
GEZE Slimdrive in het Krämaren Shopping Centre, Zweden

Krämaren im schwedischen Örebro

"Krämaren" is de naam van het winkelcentrum waarvan de entree door GEZE is uitgerust met IGG en Slimdrive-producten.

De projectorder was afkomstig van één van de meest leidinggevende aannemersbedrijven in Zweden, NCC Construction Sverige AB, terwijl het project zelf werd bedacht door de architecten van de firma Sweco FFNS Arkitekter AB. Het winkelcentrum heeft een oppervlak van 10.350 m2 en heeft zo'n vier miljoen bezoekers per jaar.
 
Bij de Slimdrive SL bevindt zich in de 7 cm hoge aandrijving het krachtige aandrijfsysteem  voor automatische schuifdeuren, zelfs in bijna elke façade elegant kan worden geïntegreerd. De perfecte inpassing is mogelijk zelfs in de smalste glasfaçades. De aandrijving is door de geringe aandrijfhoogte bijna niet te zien, maar is toch enorm krachtig en zeer geschikt voor hoge bewegingscycli.
De aandrijving is bovendien zeer snel en eenvoudig te monteren en in te stellen. Daarbij kunnen reeds bestaande façades moeiteloos achteraf ermee worden uitgerust. Een slijtagearme en onderhoudsvrije, uitermate krachtige motor vormt de aandrijving van een vrijwel geluidloos loopwerk.

Bij het volledig glazen systeem GEZE IGG zijn de profielen en het beslagsysteem onzichtbaar tussen het glas geïntegreerd - zonder uitstekende of zichtbare delen op het glasoppervlak.