GEZE - oberliegende Türschließer mit Gleitschiene bei Hôpital d'Orsay, Paris
Powerdrive HT
GEZE - oberliegende Türschließer mit Gleitschiene bei Hôpital d'Orsay, Paris
Powerdrive HT
GEZE - Türschließer bei Hôpital d'Orsay, Paris
TS 3000 V
GEZE - Powerdrive HT GEZE bei Hôpital d'Orsay, Paris
Powerdrive HT

Met de hermetische deuren van GEZE blijven bacteriën buiten

Architectenbureau: Paillard Polizza, Parijs

In het kader van de renovatie van het historische Hôpital d'Orsay, aan de rand van Parijs, zijn de reanimatieafdeling, de receptie en de complete adminstratieafdeling van het ziekenhuis verbouwd.

Bijzonder veel aandacht werd echter gschonken aan de reconstructie van de OK-ruimten. Om te beantwoorden aan de allermodernste normen is de afscherming tegen bacteriën van uitzonderlijk groot belang.

De nieuwe hermetische deuren van GEZE, die worden aangedreven door Powerdrive HT*, beschikken over een uitzonderlijk goede luchtafdichting, die met name van belang is in steriele afdelingen. De Powerdrive HT, die bestaat uit twee hoofdelementen, de deur en de aandrijving, is met name bedoeld voor klinieken, zorg-, kraam- en farmaceutische afdelingen. De van edelstaal vervaardigde deur is voorzien van speciale afdichtingen en wordt  tegen het kozijn gedrukt. Dit functioneert bij over- en onderdruk. De aandrijvingskap heeft een bijzondere stofvrije vorm. Daarnaast bouwde GEZE verschillende TS 3000 V in, opbouw deurdrangers met glijrail.

*momenteel alleen verkrijgbaar in Frankrijk