GEZE - een hart voor verwaarloosde dieren
Dierenopvangcentrum bij Amtzell
Dierenopvangcentrum "Lebenswürde für Tiere e.V."
GEZE - een hart voor verwaarloosde dieren
Varken in het opvangcentrum
Paard in het centrum in Allgäu
GEZE - een hart voor verwaarloosde dieren
De hond "Sugar"

GEZE - een hart voor verwaarloosde dieren

Christiane Rohns, oprichtster en leidinggevende van het dierenopvangcentrum "Lebenswürde für Tiere e.V." (waardig leven voor dieren), heeft zich tot taak gesteld mishandelde en verwaarloosde dieren een waardig onderkomen te bieden. In de voormalige stoeterij bij Amtzell in Allgäu zijn ca. 300 dieren ondergebracht, waaronder eenden, katten, honden, paarden, maar ook exoten zoals lama's en een hangbuikzwijn.

Rohns kan vooral snel contact leggen met honden die hun vertrouwen in mensen zijn kwijtgeraakt om op die manier het vertrouwen tussen mens en dier te herstellen. Het lukt haar van getraumatiseerde honden die voorheen als gevaarlijk werden gezien, weer trouwe huisdieren te maken om ze vervolgens bij ervaren hondenhouders te plaatsen.

Directievoerende vennoot van GEZE GmbH Brigitte Vöster-Alber, dierenvriend en zelf ook dierenhouder, ondersteunt de vereniging permanent met donaties. De ombouw en uitbreiding van het centrum en de lopende kosten voor voer en andere verbruiksmaterialen vergen veel geld. De vereniging is aangewezen op zulke omvangrijke donaties om ook in de toekomst hulp te kunnen bieden aan mishandelde dieren.

www.der-gnadenhof.de

 

Donaties:
rekeningnr. 137 241
Gnadenhof »Lebenswürde für Tiere e.V.
Kreissparkasse Ravensburg, BLZ 650 501 10