GEZE nodigt u uit voor Polyclose 2018


Van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari staat GEZE Benelux met een stand op de Polyclose beurs in Gent. Polyclose is DE beurs voor deur-, raam-, gevel- en toegangstechniek. Op onze stand tonen we u graag de nieuwste GEZE innovaties op het gebied van deze thema’s.

Wat kunt u verwachten op de GEZE stand? Naast een goed gesprek en heerlijke catering staan we voor u klaar op het gebied van:

Toegankelijkheidsoplossingen, met producten als:

  • GEZE ActiveStop, deurdemping op een elegante en efficiënte manier. Softclose voor deuren, comfortabel en veilig.
  • GEZE Powerturn, de sterkste draaideurautomaat op de markt. Maakt gebouwen voor iedereen vrij toegankelijk. Volledige ontwerpvrijheid voor architecten.
  • GEZE TS 5000 EFS, de vrijloopdranger met Electro hydraulische vastzetting. Mechanische vastzetting, de elegante en veilige oplossing. 
  • GEZE SL/NT schuifdeurautomaat, de design favoriet met zijn aandrijving van slechts 7 CM. Voor alle toepassingen, inbraak en vlucht.

 

Geïntegreerde Smart building oplossingen, met producten als:

  • GEZE Cockpit, koppel al uw gebouwtechnieken met dit nieuwe intelligente gebouwbeheersysteem en krijg grip op uw gebouw
  • GEZE MBZ300, de breed inzetbare noodstroom centrale die het hart vormt van uw oplossing voor RWA en reguliere ventilatie
  • GEZE Slimchain, de subtiele kettingaandrijving voor ramen die voor RWA en reguliere ventilatie automatisch kan worden aangestuurd.


U vindt ons in Hal 1 op stand 1424. Natuurlijk voorzien wij u graag kosteloos van entreekaarten.
Deze kunt u aanvragen via Babette Nijenhuis :

E-mail: b.nijenhuisspamfilter@gezespamfilter.com
Telefoonnummer: 0031 (0)40 – 262 90 83 (marketing)

Ook is het mogelijk om op de website van Polyclose uzelf met code P819378234 te registreren, waarna u de kaarten direct uit kunt printen.

Wij kijken ernaar uit u op onze stand te ontmoeten!