Slimdrive SCR
Slimdrive SCR

GEZE & Tour Brouckère: een unieke entree

Ideaal gelegen in het centrum van de hoofdstad en op loopafstand van het metrostation, ontvangt de Brouckère toren (Philips toren) met zijn 24 etages dagelijks duizenden bezoekers.Zowel Partena als de post zijn hier gesitueerd. De parkeergarage biedt een snelle toegang tot het hart van Brussel.     

Sterke combinatie 
 
Het Tour de Brouckère gebouw is ontwikkeld door het architecten-bureau “architecture Structures” en geconstrueerd tussen 1967 en 1969. Het vervangt daarmee de originele gebouwen, evenals het administratieve centrum van Brussel (1967 – 1971). Op dit moment is de Brouckére toren onder beheer van Groupe Bress.
 

Optimaal design
 
GEZE heeft biigedragen aan de modernisering van het erfgoed door de toren te voorzien van een geheel nieuwe entree, bestaande uit drie gebogen automatische schuifdeuren. De automatische schuifdeur Slimdrive SCR is een automatische rondschuivende deur geplaatst tussen muren, geheel in de stijl van het gebouw. De grote afmetingen zorgen voor het comfortabel veilig betreden van het gebouw voor iedere bezoeker.  

Automatische schuifdeur, met aandrijfhoogte van slechts 7 cm ! 
 
Door de minimale aandrijfhoogte van slechts 7 cm en zijn afwerking in RVS hoogglans, zijn deze deuren een uitnodigend visitekaartje om het gebouw te betreden. In juni wordt naast de Brouckère toren een GEZE carousseldeur geplaatst, de TSA 325. Wederom een prachtige automatische schuifdeur van GEZE.