GEZE - ECDrive in Einsatzbereichen der WCs bei Gasteig, München
ECDrive gebruikt in de toiletruimtes
GEZE - ECDrive in Einsatzbereichen der WCs bei Gasteig, München

GEZE - Betrouwbaarheid op elke locatie

Architectenbureau: W. E. Lüps Arge BDA Zeeh, Bahls & Partner, Diessen

Sinds de opening in november 1985 is de Gasteig, het grote cultuurcentrum van de Beierse hoofdstad, uitgegroeid tot een publiekstrekker. Met jaarlijks rond 750.000 bezoekers is de Gasteig een van de succesvolste culturele centra van Duitsland.

Het contactloos betreden en verlaten van de bezoekerstoiletten is vanuit hygiënisch oogpunt het belangrijkste aspect. In de Gasteig heeft men gekozen voor de GEZE ECDrive  met ISO-beslag in de toiletruimte, vanwege de betrouwbaarheid, ook bij een hoge gebruiksfrequentie.

Dankzij de geringe slijtage en de zelfreinigende loopwagen bewegen de automatische schuifdeuren zich uitermate geluidloos. Door het gebruik van de allermodernste sturingstechnologie is een hoog betredingsgemak en hoge betrouwbaarheid verzekerd. Tevens is het mogelijk alle gangbare aansturingselementen erop aan te sluiten. Daarmee kunnen bezoekers van de Gasteig in München dankzij GEZE ECDrive de toiletruimten hygiënisch betreden en verlaten doordat ze de deuren niet hoeven aan te raken.