Wereldleider

GEZE: producten, systeemoplossingen en services voor deuren en ramen

GEZE staat voor innovatie, maximum kwaliteit en holistische ondersteuning van bouwkundige techniek – van het oorspronkelijke idee, de planning en operationele implementatie met producten in serie tot systeemoplossingen op maat en individuele service en onderhoud. Wij bieden een uitgebreid productassortiment van deur-, raam- en veiligheidstechniek en zijn een belangrijke drijvende kracht achter het digitale netwerk van gebouwautomatisering.

Automatische deuroplossingen voor barrièrevrijheid of brandveiligheid, raamaandrijvingen voor natuurlijke ventilatie of voor rook- en warmteafvoer in het geval van brand, digitaal netwerk van deuren en ramen voor gebouwautomatisering - dit zijn slechts een paar voorbeelden uit onze dienstenportfolio. Het is ons doel leefbare gebouwen te ontwikkelen met de hoogste mate van comfort en de grootst mogelijke veiligheid voor gebouwgebruikers.

Lees meer

Producten en oplossingen voor:

Last Item Background
individuele oplossingen voor uw gebouw Kantoorcomplexen, ziekenhuizen of winkelcentra - hier kunt u de juiste oplossingen vinden voor uw gebouw wat betreft functionaliteit, gemak en esthetica.
Familiebedrijf

Wereldwijd succesvol

GEZE GmbH hoofdkantoor

Wij zijn sinds 1863 een wereldwijd succesvol en financieel gezond familiebedrijf. Ons vakmanschap, comfort en design hebben continu indruk gemaakt op onze klanten in de hele wereld. Wij blijven coherent, en tegelijkertijd zijn wij altijd nieuwsgierig, dynamisch en staan open voor de nieuwste trends en markten. Wij gaan gedreven verder met het digitale netwerk van gebouwentechniek om leefbare gebouwen te ontwikkelen.

Meer over het bedrijf

160 jaar GEZE

213

locaties

22

landen

160

jaar GEZE

Wij hebben wereldwijd meer dan 3.200 personen in dienst en de trend wijst op verdere groei. Ons internationale hoofdkantoor bevindt zich in Leonberg. Onze 37 filialen bevinden zich over de hele wereld, maar: om ons serviceprincipe na te leven, staan wij altijd dichtbij onze klanten en kunnen wij uitstekende service ter plaatse aanbieden.

Ga naar onze locaties