Services

GEZE Services

Ons doel bij GEZE is uw tevredenheid op de lange termijn en wij willen dat uw producten voldoen aan uw behoeften op een betrouwbare en probleemloze manier. Daarom leggen wij de nadruk op uitgebreide service en advies – gedurende de gehele projectcyclus. Hieronder vindt u een lijst met veel van onze services.

COMFORT-SERVICECONTRACT

GEZE Service: ontzorging & specialisme

Door voor GEZE te kiezen, bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid. En onze betrokkenheid stopt niet na het leveren van onze toepassingen. Met onze serviceafdeling bieden wij de mogelijkheid om uw toepassing in optimale conditie te houden. Zodat de betrouwbare en veilige bediening van uw raam- en deursystemen in de toekomst gegarandeerd blijft.

Zie hieronder de voordelen van een comfort-servicecontract:

VOORDELEN SERVICECONTRACT ZONDER CONTRACT MET CONTRACT
Preventief onderhoud overeenkomstig checklist onderhoudsboek x
Veiligheidsanalyses EN 16005 na jaarlijks onderhoud x
Preventieve jaarlijkse onderhoudscontroles x
Korting op reserveonderdelen x 10%
Korting op uurtarieven en voorrijkosten x 10%
Prioriteit bij het doorgeven van een storing x
Ondersteuning per telefoon buiten kantooruren x
Reactietijd storingen binnen 24 uur x

Storing melden

Hebt u een servicemonteur nodig?

GEZE Service voertuigen Duitsland

© GEZE GmbH

Onze specialisten staan klaar om u te helpen! Onze serviceafdeling is 24 uur per dag beschikbaar om uw probleem op te lossen. Neem contact op met onze serviceafdeling op +31-40-262-90-46

Als u nog geen servicecontract hebt kunnen afsluiten, vragen wij u om aanvullende informatie in het storingsrapport. U kunt uw aanvullende informatie via het serviceformulier indienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij binnen één werkdag contact met u op.

Ga naar het serviceformulier

Training

Meer deskundigheid met GEZE-trainingssessies

Altijd up-to-date met GEZE!

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Ons trainingscentrum biedt een uitgebreid kwalificatieprogramma voor GEZE-producten. Ons trainings- en seminar-programma stelt u in staat om competentiecertificaten te verkrijgen voor de inbedrijfstelling van GEZE-producten en complete seminars over standaarden en richtlijnen. Blijf up-to-date! Naast onze producttrainingssessies, die vooral bedoeld zijn om installatiebedrijven te interesseren, bieden wij ook aparte evenementen voor architecten en planners. Deelnemers leren over thema’s zoals deurautomatisering, deurtechniek en veiligheidstechniek en ontwikkelen samen oplossingen voor complexe deurstandaarden.

Wij bereiden graag een gepersonaliseerd trainingsprogramma voor u.

Tools en hulpmiddelen

Tools en hulpmiddelen voor het plannen en installeren van GEZE-producten

Naast persoonlijk advies kunnen wij u ondersteunen met een groot aantal apps en tools, die u in uw alledaagse werk kunt gebruiken om gebouwbeheersystemen te plannen, installeren en onderhouden: bijvoorbeeld door het configureren van de Powerturn, het berekenen van het systeemontwerp van ramen of het plannen en configureren van een veelvoud aan deuren. Op ons GEZE YouTube-kanaal zijn ook veel nuttige video’s te vinden over het installeren van GEZE-producten.

Ga naar de GEZE-tools en -hulpmiddelen

Wijziging en modernisering

Van advies tot installatie

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

In het algemeen is de verwachte levensduur van gebouwentechniek altijd korter geweest dan die van het gebouw zelf. Maar nieuwe standaarden en wetten veranderen verwachtingen, met name wat betreft gebouwveiligheid.

GEZE ondersteunt u bij het aanpassen van verouderde uitrusting om het nut en de veiligheid van uw systemen te verbeteren. Door modernisering worden de producten aan de meest recente technische standaarden aangepast. Daarnaast kunnen belangrijke functionele delen achteraf worden aangebracht om bedieningseigenschappen te verbeteren. GEZE biedt vooruit denkende productoplossingen en langetermijnexpertise.

Informatie over ons bedrijf, onze producten en services

U vindt uitgebreide materialen in het download-gedeelte. Meer productinformatie is beschikbaar in het GEZE-klantenportaal. Als u extra informatie nodig hebt, aarzel dan niet en neem persoonlijk contact met ons op.

Ga naar het GEZE-downloadgedeelte

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u vragen of suggesties? U kunt op heel veel manieren contact met ons opnemen.

Contact

GEZE Central +31-40-262-90-80 GEZE Service +31-40-262-90-46 Hotline for architects +31-40-303-88-30

Allesomvattend en gebruiksvriendelijk

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Om u nog beter en uitgebreider van dienst te zijn, bieden wij u een verscheidenheid aan services, toepassingen en portalen om uw gebruiksgemak te verbeteren en nieuwe gebruiksopties mogelijk te maken.

GEZE-KLANTENPORTAAL

GEZE-LEVERANCIERSPORTAAL

Toegang aanvragen