GEZE - Office Park Alleur
Office Park Alleur
GEZE - Slimdrive SCR
Slimdrive SCR

Office Park Alleur voorzien van unieke transparante Slimdrive SCR rondschuifdeuren

Office Park Alleur

Office Park Alleur, is ontwikkelt door de heer Tony Di Prima van investerings-firma Hobeco Holding en gebouwd door de firma Winsol. In totaal bestaat het park uit 7.500 vierkante meter kantooroppervlakte en 6000 vierkante meter aan haloppervlakte om te huren. Het project, vertegenwoordigd 20 miljoen Euro aan investeringskosten. Het Office Park is ideaal gelegen op een terrein van 27.000 meter in Alleur, gemeente Ans, vlak bij vele verbindingsroutes, zoals bussen, station, autowegen en het vliegveld.

Slimdrive SCR, rondschuifdeuren

De twee gebouwen bestaan uit 7 etages, 3 hallen en een parkeerplaats. Behalve de architectonische schoonheid, unieke zichtbaarheid en Zuidelijke ligging zijn de gebouwen zodanig ontwikkelt, dat door de isolatiepeil k-29 het energieverbruik minimaal is. Mevrouw Valerie Dardenne van architectenbureau Altelier XV heeft de GEZE rondschuifdeuren, Slimdrive SCR, voorgeschreven. Automatische rondschuifdeuren zijn in dit project zowel functioneel als een vormgevingselement. Ook bij smallere buiten-afmetingen geven zij veel ruimte voor de entree. Met behulp van de vele varianten biedt  GEZE voor ieder gebouw en iedere ingangssituatie de optimale oplossing.

Meer ruimte, meer licht

De GEZE deurinstallaties kunnen rond of halfrond zijn gevormd en op verschillende manieren met het gebouw worden verbonden. Schuifdeuren van GEZE zorgen voor meer ruimte en licht. De als optie verkrijgbare uitvoering met een glazen dak onderstreept de uitnodigende atmosfeer ook nog eens. Met een constructieve hoogte van slechts zeven centimeter is de aandrijving geknipt voor glazen gevels in een smalle gevelconstructie.