GEZE - GEZE-Produkte im Shopping Centre, Istanbul
Kanyon Shopping Centre in Istanboel
GEZE - Bodentürschließer TS 550 in Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Vloerveer TS 550 E
GEZE - Slimdrive SL Türantrieb in Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL
GEZE - Schiebetürantrieb Slimdrive SL in Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL

Wonen, werken en winkelen in een futuristische ambiance

Architectenbureau: Jerde Partnership, Los Angeles

Het Kanyon Shopping Centre is een gebouwencomplex in het noorden van Istanboel. Hier wordt op bijzondere wijze winkelen, wonen en werken gecombineerd.

Het gebouwencomplex biedt met een oppervlakte van 37.500 m² de bezoekers de mogelijkheid in allerlei soorten winkels alle facetten van het winkelen te beleven. De 179 appartementen zijn bedoeld om de bewoners datgene te bieden wat ze anders in de voorsteden zouden moeten zoeken: natuur, rust en ontspanning. Een 26 verdieping tellend kantoorgebouw maakt het plaatje van een futuristisch gebouwencomplex compleet. De mensen die er werken kunnen genieten van de leefbare ambiance van het winkelcentrum.

Dit futuristische winkelcentrum, dat is ontworpen door architectenbureau "Jerde Partnership" uit Los Angeles, bekoort met name door de gewelfde curves die om het centrale plein heenslingeren. Bijzonder aan het concept van het Kanyon Shopping Centre is dat het niet uitsluitend bedoeld is als  een kantoorgebouw of winkelcentrum, maar ook als plaats waar mensen zich prettig voelen.

GEZE heeft dit bijzondere complex optimaal kunnen aanvullen met zijn producten. De Slimdrive SL-schuifdeuraandrijving, met een aandrijfhoogte van slechts 7 cm, kan perfect en onopvallend worden geïntegreerd in de moderne façade. Hetzelfde geldt voor de vloerveer TS 550 E, waarmee de entrees van diverse winkels zijn uitgerust en waarmee de entree dankzij de elektromechanische vastzetting praktisch kan worden opengehouden.