Welkom bij GEZE

Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij verantwoord omgaan met uw persoonsgegevens. Als we persoonsgegevens van u ontvangen, verwerken en gebruiken we deze in overeenstemming met de toepasselijke nationale en Europese regels inzake gegevensbescherming. U kunt gedetailleerde informatie vinden in ons privacybeleid

Reikwijdte van uw toestemming

Ik ga ermee akkoord dat GEZE GmbH in Reinhold-Vöster-Str. 21-29 in 71229 Leonberg Duitsland (hierna: GEZE) mijn e-mailadres mag verwerken voor het verzenden van nieuwsbrieven en advertenties. Hierbij wordt reclame gemaakt voor producten, oplossingen en diensten van de GEZE-groep. De GEZE-groep omvat alle dochterondernemingen, die tezamen de naam GEZE als bedrijfsnaam hebben, in het bijzonder GEZE Service GmbH.

Tot de advertentieonderwerpen behoren bijvoorbeeld vakbladen, white papers en vakliteratuur, producten zoals het GEZE-productassortiment, diensten zoals seminars en trainingen of die van GEZE Service GmbH, evenals uitnodigingen of herinneringen, uitnodigingen voor beurzen en evenementen, klantennieuwsbrieven, kortingsacties, wedstrijden, opinieonderzoek, productinformatie en –innovaties.

Onlineaanbiedingen zijn vakspecifieke webportals en e-learningaanbiedingen, digitale media-aanbiedingen en diensten, waaronder leadcampagnes en marktonderzoek.

Herroepingsrecht

U kunt deze toestemming op elk moment voor de toekomst herroepen. Stuur dan gewoon een mailtje naar data-protection@geze.com. Als u alleen informatie over uw gegevens wenst, gebruik dan ons gegevensbeschermingsformulier. Meer informatie, met name over uw rechten als betrokkene, vindt u in ons privacybeleid.